VÝMENA/VRÁTENIE/REKLAMÁCIA TOVARU

Je možnosť tovar vymeniť, vrátiť alebo reklamovať?

V prípade, že potrebujete tovar vymeniť, vrátiť alebo reklamovať, môžete tak urobiť online na priloženom linku: Výmena, vrátenie a reklamácia (dedoles.sk) (https://www.dedoles.sk/vymena-a-vratenie)

Je potrebné priložiť formulár na výmenu/vrátenie tovaru, respektíve reklamačný list do balíka s tovarom, ktorý vám odosielam?

Po zadaní čísla objednávky a emailovej adresy na našej web stránke v časti Výmena, vrátenie a reklamácia (dedoles.sk) (https://www.dedoles.sk/vymena-a-vratenie) sa Vám zobrazia jednotlivé kroky ako postupovať pri zadaní Vašej požiadavky. V prípade, že nám zasielate tovar späť, systém v jednom z krokov vygeneruje pdf súbor obsahujúci zhrnutie Vašej požiadavky. Tento súbor je potrebné si vytlačiť a priložiť do balíka. V prípade, že nemáte možnosť vytlačiť si tento dokument, do balíka len priložte ...

Môžem si vymeniť produkt za iný motív?

Výmenu umožňujeme kus za kus. Produkt je možné vymeniť len za inú veľkosť toho istého motívu z rovnakej kategórie (t.j. detské ponožky za detské ponožky, vysoké ponožky za vysoké ponožky, silonky za silonky atď.).

Je možné vrátiť peniaze poštovou poukážkou?

Žiaľ, nie, peniaze vraciame výlučne iba na účet prevodným príkazom.

Ak vrátim tovar, hradíte aj poštovné za zaslanie tovaru naspäť k vám?

V prípade, že potrebujete tovar vymeniť, vrátiť alebo reklamovať, môžete tak urobiť prostredníctvom reklamačného asistenta, ktorého nájdete tu: Výmena, vrátenie a reklamácia (dedoles.sk) (https://www.dedoles.sk/vymena-a-vratenie). Po zadaní čísla objednávky a emailovej adresy sa Vám zobrazia jednotlivé kroky ako postupovať pri zadaní Vašej požiadavky. Pri vrátení tovaru prostredníctvom Packety za dopravu späť k nám neplatíte, táto služba je pre Vás zdarma. V prípade, že tovar pošlete späť pros...

Aké sú podmienky výmeny alebo vrátenia tovaru?

Podmienkou prijatia výmeny alebo vrátenia je nepraný a nenosený tovar s pôvodnými štítkami. Z hygienických dôvodov nevymieňame, respektíve neprijímame späť skúšanú spodnú bielizeň (alebo spodnú bielizeň s roztrhnutým/poškodeným papierovým obalom) a rozbalené ponožky bez pôvodných štítkov. V prípade ďalších otázok, prosím, kontaktujte našu zákaznícku podporu Kontaktujte nás (dedoles.sk) (https://www.dedoles.sk/kontaktujte-nas).