Ako môžem zaplatiť objednávku?

Objednávku môžete uhradiť vopred – online platobnou kartou alebo prevodným príkazom. V druhom kroku si v košíku, prosím, zvoľte Vami požadovaný spôsob platby.

Platba kartou online: Po vytvorení objednávky Vás naša stránka presmeruje na platobnú bránu, kde môžete objednávku zaplatiť. Je to najrýchlejší a najefektívnejší spôsob platby. Prosíme, aby ste po dokončení objednávky pri tomto spôsobe platby nezatvárali okno s našou stránkou, nakoľko sa presmerovanie na platobnú bránu preruší. V prípade, ak sa Vám úhrada objednávky nepodarí, do hodiny od nás dostanete e-mail s odkazom na stránku, cez ktorú môžete úhradu zopakovať. V prípade, že sa ani tento pokus nevydarí, prosím, neváhajte nás kontaktovať a objednávku upravíme na iný spôsob úhrady. :)

UPOZORNENIE: Chceli by sme Vás upozorniť, že e-mailom zaslaný odkaz na opätovný pokus o úhradu je z bezpečnostných dôvodov aktívny iba 60 minút.

Bankový prevod: Pokiaľ ste zvolili platbu prevodom, podklady k platbe nájdete v prílohe v prvom notifikačnom e-maily s názvom ,,potvrdenie objednávky´´. Termín dodania objednávky sa môže vzhľadom na zvolenú formu platby predĺžiť. Objednávka sa začne spracovávať až po prijatí platby. Pre automatické priradenie platby k objednávke je dôležité zadanie správneho variabilného symbolu. Variabilný symbol je rovnaký ako číslo objednávky. 

Číslo účtu: SK23 8130 0000 0021 1325 0005           BIC/SWIFT: CITISKBA          Variabilný symbol: číslo Vašej objednávky